EN KORTERE VEJ TIL GRØNT BYGGERI

Vores vision er enkel. Vi vil skabe smukke og holdbare grønne flader, som forkorter vejen til grønt byggeri. Vi leverer moderne systemløsninger til grønne tage og plantevægge, der er lette at montere på enhvert byggeri – fra renovering til nybyg. 

Med vores specialudviklede installationssystemer og optimerede plantemix har vi gjort det markant lettere for dig som bygherre, arkitekt eller tagdækker at bygge grønt på en moderne fremtidssikret måde. 

Om Nature Impact
Nature Impact er en dansk familievirksomhed etableret i 2013. Firmaets formål er at levere fremtidssikrede systemløsninger inden for grønne tage og plantevægge til den danske byggebranche. Virksomheden har siden udviklet sig støt, og betragtes i dag som markedsledende i Danmark inden for grønne tage. Familien Larsen, der står bag Nature Impact har gennem 5 generationer beskæftiget sig med gartnerfaget, så der er stor knowhow at hente i firmaet.

Revolutionerende bakkesystem
Nature Impact var de første til at præsentere bakkesystemet til grønne tage i Danmark. Denne introduktion medførte et skifte i, hvem der installerer de grønne tagløsninger. Fra traditionelt at have været en gartneropgave, blev montering af grønne tage nu muligt for alle tagdækkere.

Med Nature Impacts løsning kan de professionelle tagdækkere gøre arbejdet på taget helt færdig. Nature Impact eksporterer i dag til Skandinaven og kontinental Europa.

Ansvarlighed

nærbillede af blomster

faq grønne tage

Kan sedumbakkerne placeres direkte på tagpappet, og skal tagene vandes? Find svarene i vores FAQ om grønne tage.

FAQ plantevægge

Hvad vejer en grøn væg, og hvor ofte skal den klippes? Læs svarene i vores FAQ om grønne vægge.

information

For mere information, udfyld venligst formularen her og få tilsendt  brochurer og informationsmateriale på email.