Plantevægge eller grønne vægge, begge termer er korrekt. Her finder du vores side med svar på dine spørgsmål omkring grønne plantevægge. Finder du ikke svar på dit spørgsmål, så kontakt os her.

Uanset om den grønne væg skal monteres på en indendørs eller en udendørs væg, skal bagvæggen kunne klare en belastning på 70 kg pr. m2 .

Nature Impact monterer selv den grønne væg.

Ja, det er samme system, vi benytter ude som inde. Planterne vil dog være forskellige alt efter placeringen.

 

I er meget velkomne til at designe udtrykket på væggen selv. I samarbejde med vores gartner vil I finde frem til de planter, der lever op til jeres ønsker. 

Ja, man kan sagtens lave et LAR projekt på en grøn væg. Vi har lige nu 2 projekter i gang: Klarahus i København og SDU i Esbjerg. Begge steder opsamles regnvand, der så bruges til vanding.

Plantevæggen vejer ca. 70 kg pr. m2 i vandmættet tilstand. 

Vi sammensætter og udvælger planter ud fra jeres ønsker og de omgivelser, de skal leve i. Ønsker I et vildt look, et bestemt mønster eller en ensfarvet væg, er det helt op til jer.

Plantevæggen bliver vandet ved hjælp af et automatisk vandingssystem.  Det styres via en wifi-forbindelse, så vi kan kontrollere det eksternt.

Vi overvåger alle vægge med sensorer, så vi kan se, hvornår der skal tændes for vandingen.

Prisen afhænger af mange faktorer. Antal kvadratmeter, der er tale om, om der skal mange tilskæringer til i forhold til vores standardmuduler, hvor højt væggen skal monteres etc.

For vægge mellem 15 m2 og 25 m2 er prisen ca. 5500-8000 kr pr. m2Ved vægge over 25 mer prisen projektbaseret. 

Ved indendørs vægge er det ofte nødvendigt at opsætte ekstra belysning i form af vækstlys.

Dette er for at sikre, at planterne producerer grønkorn og forbliver grønne og frodige. 

Det første år står Nature Impact for driften. Det er for at sikre, at væggen “falder rigtigt til” og får de bedste vækstbetingelser. Det er vores professionelle gartnere, der udfører dette.

Herefter overtager man enten selv driften, eller man kan lave en ny kontrakt med os.

plantevægge

At planter påvirker os, er der ingen tvivl om. Men der er flere gode argumenter for at vælge en levende plantevæg. 

plantevægge cases

Med en plantevæg kan man på nært hold opleve årstidernes skiften i planternes farvespil og blomstring. 

DOWNLOAD MATERIALE

Her kan du finde datablade, certifikater, udlægningsvejledninger og brochurer du kan downloade direkte til din computer eller mobil.