Indendørs plantevægge

Vejer 60 kg pr. m2.

I samarbejde med vores gartner finde vi det platemix, der lever op til jeres ønsker.

Mekanisk vanding.

Indendørs plantevægge – Godt for øjet og indeklimaet

“Grønt er godt for øjet”. Vi kender ordspillet, og der er noget om det. Ikke bare bliver vi i godt humør, når vi er omgivet af planter. Vores hjerner reagerer også på det grønne og producerer kemi, så vi bliver endnu gladere. Fænomenet kaldes Biophilia hypotesen, og i dag forskes der mere og mere i effekten af grønne planter på menneskers trivsel. Forskning har vist, at grønt fremmer udviklingen af bedre koncentration, hukommelse, produktivitet, kreativitet.

Bedre indeklima
At planter påvirker os, er der ingen tvivl om. Men der er flere gode argumenter for at vælge en levende plantevæg. En plantevæg optager CO2  fra nærmiljøet, renser luften og sender ilt retur – en naturlig del af planters fotosyntese. Det skaber et bedre indeklima i rum, hvor luften kan blive tyg og tung i løbet af en arbejdsdag. 

Man regner med, at 1 m2 plantevæg kan absorbere 2,3 kg COpr. år. Derudover viser et studie, at en indendørsplantevæg kan reducerer temperaturen med 0,5 til 5 grader. 

oplyst indendørs grøn væg i rum med stole
nærbillede af indendørs plantevæg
lille kantine med grøn væg

FAQ plantevægge

Hvad vejer en grøn væg, og hvor ofte skal den klippes? Læs svarene i vores FAQ om plantevægge.

vægge cases

Med en plantevæg kan man på nært hold opleve årstidernes skiften i planternes farvespil og blomstring. 

DOWNLOAD MATERIALE

Her kan du finde datablade, certifikater, udlægningsvejledninger og brochurer, du kan downloade direkte til din computer eller mobil.