plantevæg på restaurant wok

RESTAURANT WOK

Vertikal indendørs have i hyggelige omgivelser
Fakta:

Restaurant WOK åbnede i 2020 en ny restaurant på Østerbro i København med et flot grønt look.

Arkitekt:

Restaurant WOK

Monteret:

2020

Leveret:

Indendørs plantevæg på 30 m2

Type:

Plantevæg med en variation af grønne planter.

Biophilisk design i restaurant WOK

Det thailandske køkken har længe været populært i Danmark. Dels fordi mange har rejst i landet og har forelsket os i kulturen, maden og menneskene. Og ikke mindst fordi det thailandske køkken lever op til sundhedsanbefalingerne med sit stærke fokus på friske grøntsager.

Populariteten og køkkenets gourmet-kvalitet har udmøntet sig i restaurant WOKs knopskydning, så restaurantkæden nu omfatter 4 restauranter.

Restaurant WOKs grønne økologiske gourmetprofil går igen i mottoet: “naturlig, moderne, thai”. Det naturlige og det moderne føres fra køkkenet ud i restaurranten på Østerbro, hvor indretningen er afslappet, og hvor væggene sender samme signal med deres frodige grønne planter.

De unikke grønne omgivelser understøtter det naturlige køkkens kvalitet, og udtrykker ligesom maden respekt for naturen og det grønne. Sammensætningen af planterne har restauranten selv stået for i samarbejde med vores gartnere. 

Grønt er godt for os mennesker – både for krop og sjæl. Den grønne vertikal have, der indgår i teamet for biophilisk design, skaber en ganske særlig stemning i restauranten. De grønne omgivelser har en positiv afsmitning på vores sind, som vi tager med os fra denne smukke restaurant oplevelse.

plantevæg med store grønne blade
plantevæg på restaurant wok

FAQ plantevægge

Hvad vejer en grøn væg, og hvor ofte skal den klippes? Læs svarene i vores FAQ om plantevægge.

vægge cases

Med en plantevæg kan man på nært hold opleve årstidernes skiften i planternes farvespil og blomstring. 

DOWNLOAD MATERIALE

Her kan du finde datablade, certifikater, udlægningsvejledninger og brochurer, du kan downloade direkte til din computer eller mobil.