indendørs plantevæg i stillerum på nimb spa

NIMB Wellness

Grøn plantevæg giver luxus på Hotel Nimb i København
Fakta:

Nimb Hotel i København åbnede ny wellness afdeling til sine gæster og indrettede stillerum med grønne vægge

Arkitekt:

Nimb Wellness

Monteret:

2018

Leveret:

30 m2 indendørs plantevæg

Type:
Plantevæg med udvalgte indendørs grønne planter 

nærbillede af indendørs plantevæg
Et hotel med traditioner udvider grønt

Det kendte og prisbelønnede hotel Nimb nær Tivoli i København har satset på at gøre hotellet større, mere tidssvarende og yderligere attraktivt for sine gæster. Et grønne aspekt har været centralt i planlægningen. Det ses både oppe og nede: i taghaven og i kælderens plantevægge.

Wellness i en klasse for sig

Med de seneste års udvidelser og nyskabelser har Hotel Nimb markeret sig som et hotel helt i front. Først indviedes en ny værelsesfløj og en grøn rooftop med uendelig pool, og senest i 2018 åbnede hotellet en ny og eksklusiv spaafdeling i hotellets kælder. Nimb Spa er inspireret af en klassisk hammam og tilbyder alle former for wellness.

Fokus på både afslapning og fittness

Nimb Spa tilgodeser behovene for såvel aktivitsrum som stillerum. I fittness-afdelingen arbejdes der hårdt for konditionen. I stillerummet understøtter plantevæggene og de bløde møbler den afslappende atmosfære, der giver plads til indre ro og fordybelse. Her, i Nimb wellness, kan man dyrke den japanske kunst Shinrin-yoku, der er en del af biophilske design, der sætter fokus på grønne omgivelsers effekt på det menneskelige sind.

plantevæg på nimb spa
indendørs plantevæg med vinduer