Cases PLANTEvægge

AMAGERCENTRET

PLH Arkitekter tænkte fra starten en plantevæg ind i renoveringen. Resultatet er i dag et grønt, hyggeligt og åbent torvemiljø, hvor folk kan lide at opholde sig. Væggene er til inspiration for gæsterne og forbløffer beskueren med de mangefarvede flader.

Se mere

RESTAURANT

Den grønne plantevæg blev fyldt med forskellige duftende krydderurter og fristende skovjordbær. Væggen indgår perfekt i det grønne miljø, der er skabt omkring restauranten.

Se mere

KLARAHUS

Planterne på den udendørs væg er et mix af forskelige sedumplanter og græsser. Det giver plantevæggen et levende og skiftende udtryk, der fryder øjet året rundt. ​

Se mere

NIMB SPA

I stillerummet understøtter de grønne vægge og de bløde møbler den afslappende atmosfære, der giver plads til indre ro og fordybelse.​

Se mere

FOOD INNOVATION HOUSE

Den store plantevæg krævede mange tilskæringer og specielt fremstillede kassetter for at leve op til de ideer, som fødtes på arkitektens tegnebræt. Resultatet blev en flot plantevæg med et organisk udtryk, der hele tiden skifter i takt med planternes skiftende farver. 

Se mere

RESTAURANT WOK

De unikke grønne omgivelser understøtter det naturlige køkkens kvalitet og udtrykker ligesom maden respekt for naturen og det grønne. Sammensætningen af planterne har restauranten selv stået for i samarbejde med vores gartnere.

Se mere

BANEBO

Plantevæggen er placeret lige ved foyerens indgang. Når man træder ind i det smukke rum, fornemmer man en behagelig varm atmosfære og føler sig straks velkommen. 

Se mere

faq grønne tage

Kan sedumbakkerne placeres direkte på tagpappet, og skal tagene vandes? Find svarene i vores FAQ om grønne tage.

FAQ plantevægge

Hvad vejer en grøn væg, og hvor ofte skal den klippes? Læs svarene i vores FAQ om grønne vægge.

information

For mere information, udfyld venligst formularen her og få tilsendt  brochurer og informationsmateriale på email.