custom roof på kroeyers plads

KRØYERS PLADS

Scarlet Roof - grønt tag i rødlige farver
Fakta:

Krøyers Plads med røde mursten skulle fuldendes med et rødt tag.

Færdiggjort:

2013

Arkitekt:

COBE Architects

Entreprise:
KBK Tagentreprise

Leveret:

1.150 m2 grønt tag

Type:

Custom Made Roof med særligt udvalgte røde sedumplanter med navnet Scarlet Roof

Et historisk byområde med prisbelønnet byggeri

I det gamle byområde på Christianshavn lige ud til Inderhavnen ligger et område med en lang og spændende historie. Det område, der nu rummer boliger, var tidligere et levende centrum for skibsbyggeri og handel med bl.a. Grønland.  De pakhuse, der før spejlede sig i havnen, har inspireret arkitekterne til den byggestil, der nu præger Krøyers Plads. Byggeriet er så vellykket, at det i 2015 modtog den internationale pris for Bedste Byggeri, MIPIM Award.

De røde – sedumtage

Cobe Architects ønskede, at den bygning, der stod færdig i 2013, fik et tag, der korresponderede med de omgivende bygninger med røde tegltage. Ligeledes skulle man ramme den farve, som bygningens røde mursten havde. Det er lykkedes arkitekterne sammen med vores gartnere at finde frem til de helt rigtige sedumtage. Det har de ønskede kvaliteter, og består af sedumarter, der er røde det meste af året. Byggeriet er svanemærket – og produkter fra Nature Impact er godkendt til at indgå i Svanemærkede byggerier.

Med det store udvalg af moderplanter, af egen avl, kan Nature Impact altid hjælpe dig med designe taget, som du ønsker det. Ønsker du bestemt sorter, farver eller blomstringer, står vi altid til rådighed for en snak om mulighederne. Du kan også læse mere på Custom Made Roof.

custom roof på kroeyers plads
nærbillede af custom roof på kroeyers plads

grønne tage

Nature Impact Roof er en systemløsning til sedumtag, der sikrer dræn, vækstmedie samt planter i ét og samme system.

DOWNLOAD MATERIALE

Her kan du finde datablade, certifikater, udlægningsvejledninger og brochurer, du kan downloade direkte til din computer eller mobil.

Cases grønne tage

Grønne tage kan tilpasses mange forskellige typer af byggeri. Læs vores cases og se de mange eksempler.