Cases grønne tage

DLG FREDERICIA

DLG, som er Danmarks største leverandør til landbrugs-sektoren, rykkede i 2020 teltpælene op og flyttede sit hovedsæde og 300 medarbejdere fra Axelborg i det travle København til Fredericia med marker, skove og udsigt til Lillebælt.

Se mere

VEJLE PSYKIATRI

Bygningens grønne tage spiller flot sammen med den smukke natur i Vejle Ådal, der er afdelingens og patienternes nærmiljø. Tagene medvirker således til at skabe rammerne for en god trivsel for både patienter og medarbejdere.

Læs mere

HILLERØD FORSYNING, SOLRØDGÅRD

Nature Impact leverede i 2018 et grønt tag til Renseanlægget Solrødgård. Renseanlægget er tegnet af Henning Larsen Architects. Det er ganske rammende blevet kaldt for ‘fremtidens renseanlæg’.

Se mere

RIDEHAL FYN

Det skulle uden tvivl være et grønt tag, der skulle pryde en ny ridehal, som blev bygget på Fyn og taget i brug i 2019. Bygherren ønskede, at den nye bygning æstetisk skulle harmonere med de naturlige omgivelser og ligne de omkringliggende marker.  

Se mere

AARHUS I AARHUS

”De grønne tage bringer naturen helt tæt på lejlighederne, også selvom man er i højden. Når du kigger ud, mødes øjet af grønt og beplantning fremfor sort tagpap. Det forøger kvalitetsfølelsen i hverdagen,” sådan siger Ulla Hornsyld,  landskabsarkitekt hos BIG. Læs om, hvorfor hun har valgt grønne tage til det unikke byggeri på Aarhus havn.

Se mere

HØRSHOLM KIRKEGÅRD

På Hørsholm Kirkegård står det Erlandske Mausoleum til ære for kulimportør, Alfred Erlandsen. Mausoleet er fra 1920’erne og trængte til en opdatering. Ved renoveringen af taget valgte man et grønt tag, der ville holde den samme farve året rundt, nemlig et Evergreen Roof fra Nature Impact. 

Se mere

KRØYERS PLADS

Cobe Architects ønskede, at den bygning, der stod færdig i 2013, fik et tag, der korresponderede med de omgivende bygninger med de røde tegltage. Ligeledes skulle man ramme den farve, som bygningens røde mursten havde. 

Se mere

REGINA PALÆET

Regina Palæet er en af Aarhus’ markante bygninger. Taget i den indre gård er udstyret med et flot og stejlt tag, der inspirerede vores teknikere til en skræddersyet løsning, der var både flot og stabil. 

Se mere

ÅBYEN

Till bygningerne i Ådalen har man valgt et Nature Roof fra Nature Impact – et frodigt sedumtag med 15 forskellige sedumarter, udvalgt af vores gartnere. De blomster forskelligt og giver året igennem et flot og varieret farvespil til glæde for både mennesker og insekter. 

Se mere

LÆSØ KUR

Ved renoveringen af den gamle kirke valgte arkitekterne at understrege det naturnære med et grønt tag. Og man ønskede, at plantemixet skulle have et miljømæssigt tilsnit.

Se mere

faq grønne tage

Kan sedumbakkerne placeres direkte på tagpappet, og skal tagene vandes? Find svarene i vores FAQ om grønne tage.

FAQ plantevægge

Hvad vejer en grøn væg, og hvor ofte skal den klippes? Læs svarene i vores FAQ om grønne vægge.

information

For mere information, udfyld venligst formularen her og få tilsendt  brochurer og informationsmateriale på email.