Evergreen roof

Nyd Evergreen Roof, der forbliver grønt hele året

Homogent sedum tag – uden årstidsforandringer

Dette moderne grønne tag holder en stabil grøn farve hele året.

Fås i opbygningshøjderne 60 og 80 mm.

Evergreen for et grønt tag året rundt
Med denne moderne designløsning fra Nature Impact vil man opleve et grønt tag året rundt. Evergreen Roof er svaret på arkitekters ønske om en grøn tagløsning med et stabilt æstetisk udtryk, der kan holde sig grønt hele året. Sedumplanterne her er særligt udvalgt efter deres evne til at holde den intense grønne farve.  Indtil videre er dette unikke produkt ikke set andre steder. Produktet er kun muligt, fordi vi, takket være vores egenproduktion, kan kontrollere plantesammensætningen 100 %, så den altid fremstår grøn. Løsningen er baseret på stiklinger, og resultatet er et utroligt ensartet og sikkert produkt.

Blive inspireret her: Evergreen case

evergreen roof med kantprofil
evergreen roof

En stabil grøn farve

Nature Impacts erfarne og dygtige gartnere har gennem årene sammensat plantevalget i dette designprodukt for at opnå den ideelle kombination. På den måde kan vi altid være sikre på at levere et stabilt sedumtag i den højeste kvalitet. I løbet af sommeren vil denne løsning få en svag hvid blomstring, der holder i ca. 2-3 uger.

Den stabile grønne farve fremkommer af, at vi i Nature Impact selv har moderplanterne, hvorfra vi høster vores stiklinger. Det sikrer en stabil plante – og derved sikrer vi, at den grønne farve forbliver grøn hele året. Europæiske erfaringer har vist, at benytter man frø til en Evergreen løsning, vil planternes farve ændre sig i vintermånederne.

blomstrende evergreen roof nærbillede
blomstrende evergreen roof
evergreen roof på ridehal

SPørgsmål & SVAR OM GRØNNE tage

Kan sedumbakkerne placeres direkte på tagpappet, og skal tagene vandes? Find svarene i vores FAQ on grønne tage.

DOWNLOAD MATERIALE

Her kan du finde datablade, certifikater, udlægningsvejledninger og brochurer, du kan downloade direkte til din computer eller mobil.

grønne tage cases

Grønne tage fungere til mange forskellige typer af byggeri. Læs vores cases og se de mange eksempler.