Udendørs plantevæg

Høj kvalitet - maksimal performance

Udendørs plantevæg

5 generationers planteerfaring fornægter sig ikke - heller ikke på udviklingen af vores plantevægge. Derfor tilbyder vi et unikt produkt med 100% plantegaranti på vores vægge.
Gennem vores store planteerfaring har vi løst den kendte problematik omkring vanding af plantevægge. Det betyder, at vi i dag kan vande væggen igennem – og vente op til tre uger, før vi igen sætter vanding på.
Plantevægge vil kræve mekanisk vanding. Dette styres i dag via apps.

Ønsker I at genbruge opsamlet regnvand til vanding, har vi også mulighed for dette.

Nature Impact® Wall plantevæg har gode støjdæmpende egenskaber – forsøg har vist, at den reducerer støjen mellem 13 og 17 dB.

Vil du vide mere om brugen af plantevæg som støjskærm, så kontakt vores tekniske chef Søren Storm for en dialog.

Nature Impact® Wall plantevæg producerer ilt og absorberer støvpartikler. Sidst, men ikke mindst højner plantevæggen det æstetiske indtryk for omgivelserne, hvor det placeres.

En plantevæg vil forandre sig med de skiftende årstider, og vil såvel bære efterårsfarver - som vise friskhed i forårs månederne.

Hos Nature Impact® kan du selv være med til at designe plantevægge. I tæt dialog med vores gartner finder I sammen frem til, hvilken sammensætning der passer bedste til netop dit projekt.

Er du interesseret i mere information, er du velkommen til at kontakte vores dygtige medarbejdere.

Close Menu